SLOEP HUREN, BOOTJE VAREN, BOOT HUREN, RONDVAART DEN BOSCH, VAREN OP DE DIEZE, SLOEP VAREN DEN BOSCH !

DISCLAIMER:

Privacy

Sloep Varen Den Bosch respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Boekingen

Een boekingsaanvraag dient altijd eerst schriftelijk defnitief bevestigd te worden door de verhuurder. Zonder een schriftelijke defintieve bevestiging is er geen sprake van een boeking. Aan boekingsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Sloep Varen Den Bosch behoudt het recht om reserveringen ten allen tijde te weigeren of te annuleren.Indien er op de door de klant gewenste dag en/of tijd geen gelegenheid is om te varen, dan zal in overleg met Sloep Varen Den Bosch een andere geschikte datum en tijd worden gepland. Mocht er onverhoopt een dubbelboeking plaats vinden dan zal de eerst geboekte reservering voorrang hebben.

Het kan bij uitzondering voorkomen dat de het varen niet door kan gaan omdat er onverhoopt toch geen beschikbaarheid is, of dat het varen niet door kan gaan door interne danwel externe invloeden, of als de veiligheid in het geding kan komen, door plotselinge ziekte van de schipper, danwel afgebroken dient te worden door een overmachtsituatie, danwel ten gevolge van een defect of mankement aan de sloep. Tevens behouden wij het recht om het varen te annuleren bij slechte weersomstandigheden  In alle bovengenoemde gevallen zal de tocht door verhuurder geannuleerd worden en zullen wij uiteraard ons best zullen doen om in overleg met de klant een passend alternatief aan te bieden. 

Betaling

Een contante betaling dient direct na het varen te worden voldaan. Wij hebben geen pin aan boord van onze sloep. Een faktuur wordt toegezonden. Ook kunt u via de bank de betaling voldoen na ontvangst van onze factuur. Heeft u gereserveerd via een van onze partners en daar de tocht al betaald, dan dient u enkel na het varen uw hapjes en drankjes af te rekenen bij de schipper. Sloep Varen Den Bosch is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Alle op de website genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging en inclusief BTW.

Annulering

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets gebeurt waardoor uw gereserveerde vaartocht niet door kan gaan of dat u bijvoorbeeld door de weersverwachting niet meer wenst te gaan varen.

Na bevestging van uw reservering treffen wij de nodige voorbereidingen, zoals onze admistratie, de planning, inzet van personeel en materiaal. Tevens blokkeren wij in onze beschikbaarheid uw vaartijden. Bij annuleren hanteren wij derhalve annuleringskosten die de kosten voor onze voorbereidingen dekken:

Annuleren tot 48 uur voor aanvang vaartocht:

Er worden GEEN annuleringskosten gerekend mits u in overleg met ons een nieuwe datum om te varen reserveert. Deze nieuwe vaardatum dient binnen 1 week bevestigd te zijn. Wenst u geen nieuwe datum te reserveren dan brengen wij 25% annuleringskosten in rekening.

Annuleren tot 24 uur voor aanvang vaartocht: 

Bevestigt u geen nieuwe vaardatum binnen 1 week, dan brengen wij bij annuleren tot 24 uur voor vetrek 50% van het totale huurbedrag in rekening. 

Annuleren binnen 24 uur voor aanvang vaartocht:

Wij brengen het volledige huurbedrag bij u in rekening. We hebben immers de boot voor u gereserveerd en hebben mogelijk ‘nee’ moeten verkopen aan andere gasten die op uw tijden wilden varen.

Annuleren hapjes of gids binnen 48 uur voor de vaartocht:  

U betaalt het volledige bedrag van de bestelde culinaire hapjes en/of gids. Het restaurant houdt bij de inkoop rekening met uw bestelling en personeel om de lekkernijen voor te bereiden. Uw culinaire bestelling kunt u na betaling ophalen bij Bistro de Eeterij aan de Brede Haven te Den Bosch.

No show: Geeft u geen annulering aan ons door en komt u in zijn geheel niet opdagen, dan worden alle kosten voor de volle 100% bij de klant in rekening gebracht. DIt geldt tevens voor de bestelde hapjes en /of gereserveerde gids.

Bij het niet voldoen van de annuleringskosten binnen 5 werkdagen zullen de kosten door onze deurwaarder geincasseerd worden zoals genoemd op de factuur.

Bij erg slechte weersvoorspelling op de door u gereserveerde tijden, dus onweer of hagelbuien waardoor de veiligheid in gevaar kan komen, is het mogelijk om in overleg met ons u tocht naar een andere datum te verschuiven.

Heeft u geannuleerd en komt u hetzelfde seizoen weer bij ons varen dan worden u annuleringskosten in zijn geheel weer door ons verrekend !

Consumpties

Bisto de Eeterij serveert voor u graag de gewenste dranken aan boord. Ongeopende flessen drank worden niet in rekening gebracht en door ons terug genomen. Het is toegestaan om zelf consumpties en kleine hapjes aan boord te brengen. U dient dan zelf zorg te dragen voor glazen, bordjes etc. De sloep dient na het varen door de klant geheel schoon te worden achtergelaten.

Uitgesloten van herroepingsrecht

Voor diensten waarbij een reservering van toepassing is geldt geen bedenktermijn. Na een boeking via bij Sloep Varen Den Bosch kunt u zich niet beroepen op het herroepingsrecht.

Klachten

U bent gerechtigd eventuele klachten voor te leggen aan Sloep Varen Den Bosch en wij zullen de klacht binnen 14 dagen afhandelen. Klachten kunt u melden via email. 

Aansprakelijkheid

Alle aanwijzingen van de kapitein in het kader van veiligheid en orde en rust aan boord dienen te worden opgevolgd. Sloep Varen Den Bosch aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade aan personen of goederen welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelngen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie en de daaruit verleende diensten. Sloep Varen Den Bosch behoudt het recht de voorwaarden waaronder deze website wordt aangeboden te wijzigen. Sloep Varen Den Bosch en zijn kapitein die de sloep vaart is in geen enkel geval verantwoordelijk te stellen voor enige vorm van schade of letsel aan personen of persoonlijke goederen, voor, tijdens en na de tocht. Overmatig gebruik van alcohol, danwel dronkenschap aan boord is niet toegestaan. Bij het niet opvolgen van de aanwijzingen van de kapitein zal de tocht onmiddleijk worden afgebroken en dient de tocht volledig betaald te worden. Er vindt in dit geval ook geen resitutie plaats van reeds betaalde gelden. Kinderen vallen voor, tijdens en na de tocht volledig onder de verantwoordelijkheid van hun ouders danwel begeleiders. Kinderen die niet kunnen zwemmen zijn verplicht een zwemvest aan boord te dragen, waarvoor de ouders danwel begeleiders verantwoordelijk zijn. Wenst de klant gebruik te maken van zwemvesten te dan dient u dit middels mail tijdig aan te geven. Er zijn zwemvesten aan boord aanwezig.

U vaart geheel op eigen risico met Sloep Varen Den Bosch.