ARRANGEMENTEN & TIPS :

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT:

 

SLOEP CRUISE & DINER BISTRO DE EETERIJ:

Geniet na het varen van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bistro de Eeterij. Wij zetten u na het varen recht voor de deur van De Eeterij aan wal !

 

SLOEP CRUISE & WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een wijnproeverij. NIet alleen drinken maar u steekt er ook nog wat van op! Maak uitgebreid kennis met 4 kwaliteitswijnen inclusief brood en kazen, vanaf 8 personen, gedurende 5 kwartier a € 15,50 pp.

 

SLOEP CRUISE & BOSSCHE OPKIKKER:

Tijd voor een Bossche borrel. We meren aan bij een Bossche Slijterij & Wijnhuis. Hier gaat u proeven van typisch Bossche dranken zoals de Bossche Opkikker, De Bossche Kneup, Het Bosschenaartje of Bosch Kasteelbitter. Maar ook de Jeroen Boschwijn en Jeroen Bosch bier is hier te koop! Flesje mee naar huis nemen? Bij aankoop van de Bossche dranken krijgt u een waardebon van € 1,00 pp. De Slijterij ligt in dezelfde straat als het Jheronumus Bosch Art Center, dus een ideale combi van Bosch borrelen & Bossche cultuur!

Proeverij van 3 Bossche borrels | op woensdag of vrijdag: € 7,50 

 

SLOEP & TAPAS TOCHT:

Aan boord serveert Bistro de Eeterij voor u een volledig Tapas menu. Smullen maar !

  

SLOEP & SUSHI TOCHT:

Heerlijk aan boord genieten van verse huisgemaakte sushi & sashimi onder het genot van relaxte lounge muziek.

IN DEN BOSCH IS VAN ALLES TE DOEN, COMBINEER UW VAARTOCHT MET BIJVOORBEELD: DE ESCAPEROOM, EEN LUNCH OP LOKATIE, LUDIEK WANDELEN DOOR DEN BOSCH, BEZOEK AAN BIERBROUWERIJ, HET NOORD BRABANT MUSEUM, JEROEN BOSCH ART CENTRE, BEKLIMMEN TOREN SINT JAN, 

 

  • Jheronimus Bosch Art Center

  • Wijnproeverij

  • Jheronimus wijnen