ARRANGEMENTEN & TIPS :

Sloepverhuur Den Bosch

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT. 

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt in het oude Uijlenburg een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een complete wijnproeverij. U gaat genieten van 4 mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Wijnproeverij gedurende 1 uur a € 21,50 pp

  

BOSSCHE BOL & LOL WORKSHOP:

U gaat een te gekke Bossche Bol lol workshop volgen in de kleurrijke workshopruimte van Choco Loca in het centrum van Den Bosch. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens lekker uitbuiken en relaxen aan boord van onze sloep ! Het team van Choco Loca brengt u middels een korte ludieke wandeling vanaf het atelier van Choco Loca naar onze sloep.

Bossche Bol workshop van 2 uur, inclusief korte ludieke wandeling, minimaal 8 personen, inclusief onbeperkt assortiment drank tijdens de workshop (koffie, thee, Bossche borrel, frisdrank) a € 29,50 pp

 

COCKTAIL WORKSHOP:

Bij Meneer Cocktail kunt u na de sloeptocht aanschuiven aan de bar voor een cocktailworkshop! Tijdens deze workshop leert u smaken combineren, shaken en natuurlijk proeven. Een leuk team uitje of vrijgezellendag kan eigenlijk niet zonder, want de gezelligheid staat voorop en samen maakt u heerlijke creaties. De workshop wordt gegeven in het gezelligste café van Den Bosch!
 
Cocktail workshop van anderhalf uur     € 24,90 pp 
Cocktail workshop van tweeenhalf uur  € 32,90 pp 
 
 
BBQ AAN BOORD:
 

Wij bieden tijdens het varen een complete BBQ aan! De houtskool BBQ's staan op onze Divaria sloep, derhalve enkel BBQ mogelijk icm huur van de Divaria sloep, voor minimaal 8 personen a € 22,50 pp

 

WORKSHOP BRABANTSE WORSTEBROODJES:

Typisch Brabantse gezelligheid: kom genieten tijdens de workshop Brabantse worstebroodjes maken! Aansluitend gaat u met uw gezelschap lekker relaxen aan boord van onze luxe sloepen.

Deelname aan de workshops is mogelijk vanaf 2 personen maar ook als groep. Bijna dagelijks zijn er ‘inloop workshops’ waarbij je aansluit bij een grotere groep. Je wordt uitgedaagd om 2 Brabantse worstebroodjes te maken. Koffie en thee zijn inbegrepen gedurende de workshop.

De kosten voor de inloop workshop bedragen € 19,50 per persoon.

Zit u liever als groep samen zonder andere deelnemers is dat ook mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers waarmee u komt. Vanaf 6 personen is het mogelijk een ‘privé’ workshop te boeken.

Aantal deelnemers:                                      kosten per persoon:

vanaf 25 personen of meer                           € 16,50

vanaf 20 personen                                         € 19,50

vanaf 15 personen                                         €  22,00

vanaf 10 personen                                         € 24,50

vanaf 6 personen                                           € 27,00

De workshops worden om 10.00, 12.00, 14.00 & 16.00 gegeven. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

 

OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:

Zoekt u een heerlijke hippe plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch.

  • Sloep varen & wijnproeverij

  • Culinair genieten aan boord!

  • Bossche Bol & lol maken bij Tante Annie van Choco Loca en aansluitend gezellig sloep varen !