ARRANGEMENTEN & TIPS :

Sloepverhuur Den Bosch

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT. 

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

 

SLOEP  & WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt in het oude Uijlenburg een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een complete wijnproeverij. U gaat genieten van 4 mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Wijnproeverij gedurende 1 uur a € 21,50 pp

 

SLOEP & TAPAS TOCHT:

Aan boord serveert Bistro de Eeterij voor u een volledig Tapas menu. Smullen maar !

Tapas menu vanaf 4 personen a € 22,50 pp

 

SLOEP & BOSSCHE BOL WORKSHOP:

Eerst ga je een Bossche Bol lol workshop volgen in de kleurrijke workshopruimte Choco Loca in het centrum van Den Bosch. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens lekker uitbuiken en relaxen aan boord van onze sloep !

Bossche Bol workshop van 2 uur, minimaal 8 personen, inclusief onbeperkt assortiment drank tijdens de workshop (koffie, thee, Bossche borrel, frisdrank) a € 29,50 pp

  

SLOEP CRUISE & OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:

Zoekt u een heerlijke hippe plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch.

 

SLOEP & DINER:

Geniet na het varen van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bistro de Eeterij. Wij zetten u na het varen recht voor de deur van De Eeterij aan wal !

Drie ganger diner vanaf € 29,95 pp

 

SLOEP CRUISE IN BEELD:

Wilt u een mooie, tastbare herinnering aan uw sloeptocht ? Of zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsuitje of huwelijk in combinatie met het sloep varen ? Sloep Varen Den Bosch werkt samen met Studio Retouched. Zo kunt u uw mooiste momenten laten fotograferen, zowel aan boord of vanaf de wal. Wilt u de mooiste foto's af laten drukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium, informeer naar de mogelijkheden.

 

KEER WAT ANDERS ...... OP NAAR VESTING HEUSDEN: 

Wij varen ook naar en vanuit vestingstad Heusden ! De dagtocht naar Heusden vanuit Den Bosch of vice versa is zeker een aanrader ! 

 

  • Sloep varen & wijnproeverij

  • Culinair genieten aan boord!

  • Bossche Bol & lol maken bij Tante Annie van Choco Loca en aansluitend gezellig sloep varen !