ARRANGEMENTEN & TIPS :

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT:

 

SLOEP CRUISE & DINER BISTRO DE EETERIJ:

Geniet na het varen van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bistro de Eeterij. Wij zetten u na het varen recht voor de deur van De Eeterij aan wal !

 

SLOEP CRUISE & WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een wijnproeverij. NIet alleen drinken maar u steekt er ook nog wat van op! Maak uitgebreid kennis met 4 kwaliteitswijnen inclusief brood en kazen, vanaf 8 personen, gedurende 5 kwartier a € 15,50 pp.

 

SLOEP CRUISE & BOSSCHE OPKIKKER:

Tijd voor een Bossche borrel. We meren aan bij een Bossche Slijterij & Wijnhuis. Hier gaat u proeven van typisch Bossche dranken zoals de Bossche Opkikker, De Bossche Kneup, Het Bosschenaartje of Bosch Kasteelbitter. Maar ook de Jeroen Boschwijn en Jeroen Bosch bier is hier te koop! Flesje mee naar huis nemen? Bij aankoop van de Bossche dranken krijgt u een waardebon van € 1,00 pp. De Slijterij ligt in dezelfde straat als het Jheronumus Bosch Art Center, dus een ideale combi van Bosch borrelen & Bossche cultuur!

Proeverij van 3 Bossche borrels | op woensdag of vrijdag: € 7,50 

 

SLOEP & TAPAS TOCHT:

Aan boord serveert Bistro de Eeterij voor u een volledig Tapas menu. Smullen maar !

  

SLOEP & SUSHI TOCHT:

Heerlijk aan boord genieten van verse huisgemaakte sushi & sashimi onder het genot van relaxte lounge muziek.

 

SLOEP VAREN EN OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:


Zoekt u een heerlijke plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch |

 

SLOEP CRUISE IN BEELD:


Wilt u een mooie, tastbare herinnering aan uw sloeptocht ? Of zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsuitje of huwelijk in combinatie met het sloep varen ? Sloep Varen Den Bosch werkt samen met Studio Retouched. Zo kunt u uw mooiste momenten laten fotograferen, zowel aan boord of vanaf de wal. Wilt u de mooiste foto's af laten drukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium, kijk dan eens op de website wat er allemaal mogelijk is: www.studioretouched.nl

 

 

  • Wijnproeverij

  • Studio Retouched

  • The Duke Hotel