ARRANGEMENTEN & TIPS :

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT. 

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt in het oude Uijlenburg een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een complete wijnproeverij. U gaat genieten van 4 mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Wijnproeverij gedurende 1 uur a € 21,50 pp

  

BOSSCHE BOL & LOL WORKSHOP:

U gaat een te gekke Bossche Bol lol workshop volgen in de kleurrijke workshopruimte van Choco Loca in het centrum van Den Bosch. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens lekker uitbuiken en relaxen aan boord van onze sloep ! Het team van Choco Loca brengt u middels een korte ludieke wandeling vanaf het atelier van Choco Loca naar onze sloep.

Bossche Bol workshop van 2 uur, gegeven in de vorm van een act als entertainment met Tante Annie, inclusief korte ludieke wandeling, minimaal 8 personen, inclusief onbeperkt assortiment drank tijdens de workshop (koffie, thee, Bossche borrel, frisdrank) a € 32,50 pp

 

COCKTAIL WORKSHOP:

Bij Meneer Cocktail kunt u na de sloeptocht aanschuiven aan de bar voor een cocktailworkshop! Tijdens deze workshop leert u smaken combineren, shaken en natuurlijk proeven. Een leuk team uitje of vrijgezellendag kan eigenlijk niet zonder, want de gezelligheid staat voorop en samen maakt u heerlijke creaties. De workshop wordt gegeven in het gezelligste café van Den Bosch!
 
Cocktail workshop van anderhalf uur     € 24,90 pp 
Cocktail workshop van tweeenhalf uur  € 32,90 pp 
 
 
BBQ:
 

Ivm COVID-29 bieden wij geen BBQ aan boord aan. Wel is het mogelijk om aansluitend na het varen lekker te BBQ-en op de kade van de Dieze. Geheel verzorgd !  Informeer naar de mogelijkheden.

 

CROSSEN DOOR DEN BOSCH OP EEN WOW-E ELECTRISCHE BREDE BANDEN SCOOTER:

Boek een combi van sloepvaren en een tour door de omgeving van Den Bosch op een vette electrische scooter met super brede banden. Huurprijs scooter a € 35,00 pp voor een dagdeel.

 

OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:

Zoekt u een heerlijke hippe plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch.

  • Sloep varen & wijnproeverij

  • Scooter tour door Den Bosch

  • Bossche Bol & lol maken bij Tante Annie van Choco Loca en aansluitend gezellig sloep varen !