ARRANGEMENTEN & TIPS :

Sloepverhuur Den Bosch

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT:

 

SLOEP & WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt in het oude Uijlenburg een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een complete wijnproeverij. U gaat genieten van 4 mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Wijnproeverij gedurende 1 uur a € 21,50 pp

 

SLOEP & TAPAS TOCHT:

Aan boord serveert Bistro de Eeterij voor u een volledig Tapas menu. Smullen maar !

Vanaf 4 personen a € 22,50 pp

 

SLOEP & BOSSCHE BOL WORKSHOP:

Eerst ga je een Bossche Bol lol workshop volgen in de kleurrijke workshopruimte Choco Loca in het centrum van Den Bosch. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens lekker uitbuiken en relaxen aan boord van onze sloep !

Workshop van 2 uur, minimaal 8 personen, inclusief onbeperkt assortiment drank tijdens de workshop (koffie, thee, Bossche borrel, frisdrank) a € 29,50 pp

 

SLOEP & COCKTAIL WORKSHOP:

Volg een gezellige cocktail workshop bij de meest populaire Wijnbar van Den Bosch. Een professionele cocktailshaker leert uw gezelschap de lekkerste cocktails maken en natuurlijk ook drinken !

Info; woensdag en donderdag tot 17.00, zaterdag tot 16.00 uur en zondag de gehele dag.

Workshop van 1 uur, a € 24,50 pp.

  

SLOEP & SUSHI TOCHT:

Heerlijk aan boord genieten van verse huisgemaakte sushi & sashimi onder het genot van relaxte lounge muziek.

Vanaf 2 personen a € 11,00 pp

 

SLOEP CRUISE & OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:

Zoekt u een heerlijke hippe plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch.

 

SLOEP & DINER:

Geniet na het varen van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bistro de Eeterij. Wij zetten u na het varen recht voor de deur van De Eeterij aan wal !

Drie ganger diner vanaf € 29,95 pp

 

SLOEP CRUISE IN BEELD:

Wilt u een mooie, tastbare herinnering aan uw sloeptocht ? Of zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsuitje of huwelijk in combinatie met het sloep varen ? Sloep Varen Den Bosch werkt samen met Studio Retouched. Zo kunt u uw mooiste momenten laten fotograferen, zowel aan boord of vanaf de wal. Wilt u de mooiste foto's af laten drukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium,informeer naar de mogelijkheden.

 

KEER WAT ANDERS ...... OP NAAR VESTING HEUSDEN: 

Wij varen ook naar en vanuit vestingstad Heusden ! De dagtocht naar Heusden vanuit Den Bosch of vice versa is zeker een aanrader ! Wij werken samen met Dagje Heusden dus kunnen u volop adviseren qua arrangementen in het schitterende Heusden.

 

  • Sloep varen & wijnproeverij

  • Culinair genieten aan boord!

  • Bossche Bol & lol maken bij Tante Annie van Choco Loca en aansluitend gezellig sloep varen !