ARRANGEMENTEN & TIPS :

Sloep verhuur Den Bosch

WIJ HEBBEN VOOR U ONDERSTAANDE TIPS OM UW SLOEP CRUISE TE COMBINEREN MET EEN ANDERE LEUKE ACTIVITEIT:

 

SLOEP CRUISE & DINER BISTRO DE EETERIJ:

Geniet na het varen van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bistro de Eeterij. Wij zetten u na het varen recht voor de deur van De Eeterij aan wal !

 

SLOEP CRUISE & WIJNPROEVERIJ:

In hartje centrum en op loopafstand van onze steiger, ligt een gezellig wijnhuis alwaar u getrakteerd wordt op een wijnproeverij. NIet alleen drinken maar u steekt er ook nog wat van op! 

Informeer naar de mogelijkheden !

 

SLOEP & TAPAS TOCHT:

Aan boord serveert Bistro de Eeterij voor u een volledig Tapas menu. Smullen maar !

 

COCKTAIL WORKSHOP:

Volg een gezellige cocktail workshop bij de meest populaire Wijnbar van Den Bosch. Een professionele coctailshaker leert uw gezelschap de lekkerste coctails maken en natuurlijk ook drinken !

Info; woensdag en donderdag tot 17.00, zaterdag tot 16.00 uur en zondag de gehele dag. Duur ongeveer 1 uur, kosten 24,50 pp.

  

SLOEP & SUSHI TOCHT:

Heerlijk aan boord genieten van verse huisgemaakte sushi & sashimi onder het genot van relaxte lounge muziek.

 

SLOEP VAREN EN OVERNACHTEN IN BOURGONDISCH DEN BOSCH:


Zoekt u een heerlijke plek om te overnachten, midden in het centrum in alle comfort en moderne luxe, dan hebben wij voor u de beste tip: The Duke Boutique Hotel, Kerkstraat 69 Den Bosch.

 

SLOEP CRUISE IN BEELD:


Wilt u een mooie, tastbare herinnering aan uw sloeptocht ? Of zoekt u een professionele fotograaf voor uw bedrijfsuitje of huwelijk in combinatie met het sloep varen ? Sloep Varen Den Bosch werkt samen met Studio Retouched. Zo kunt u uw mooiste momenten laten fotograferen, zowel aan boord of vanaf de wal. Wilt u de mooiste foto's af laten drukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium,informeer naar de mogelijkheden.

 

 

  • Wijnproeverij

    Sloep huren & wijn proeven, ideale combi !