SLOEP  LIFESTYLE:

 

Maximaal 4 personen, vrienden, collega's, buren, etc.

Vormt u een gezin dat ingeschreven staat op hetzelde adres, dan kunt u met maximaal 8 personen met deze sloep varen.

 

1 uur varen:               €   80,00        

per extra half uur:      €  40,00               

  

Prijzen zijn inclusief kapitein, brandstof en 9% BTW.

U vaart privé met uw eigen gezelschap.

 

 

 

SLOEP  de VIP:

 

Maximaal 6 personen, vrienden, collega's, buren etc.  

 

1 uur varen:             € 120,00        

per extra half uur:   €   60,00          

         

 

 

 

SLOEP DIVARIA:

 

Maximaal 9 personen, vrienden, collega's , buren etc. 

 

1 uur varen:               € 180,00     

per extra half uur:      €  90,00      

 

 

 

OVERIGE INFO:

VAREN MET GROTE GROEPEN:

Vanaf 1 juni 2020 kunnen we ook weer grote groepen van meer dan 9 passagiers varen met meerdere sloepen tegelijk. Informeer naar de mogelijkheden !

 

ZELF HAPJE & DRANK MEENEMEN AAN BOORD:

Het is toegestaan om op onze sloepen uw eigen hapjes, drank en glazen etc. aan boord te brengen. Wij rekenen hiervoor geen kurkgeld of opruimkosten !

 

ANNULEREN BIJ SLECHT WEER & VERANDERINGEN COVID-19 RICHTLIJNEN:

Bij een erg slechte weersverwachting kunt u tot 48 uur voor vertrek GEHEEL KOSTELOOS annuleren ! Dit geld ook indien onverhoopt de richtlijnen inzake COVID-19 aangescherpt worden waardoor veilig varen niet meer mogeiljk is.

 

VAARROUTES:

We vertrekken vanaf onze steiger in de Smalle Haven / hoek Visstraat, hartje centrum op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Staion. We varen  over de Dieze, de Brede Haven, de Stadsdommel en de Aa rondom het fort 'de Citadel' uit 1637. Tevens is het mogelijk om te varen op de Ertveldplas en het Zuid-Willemspark. Zie voor een impressie van de route ons FOTO album.

Op onze route die door het centrum van de stad gaat ziet u oa de historische handelshaven met zijn pittoreske huizen, de grote Wilhelminabrug thv het centraal station, de Buitenhaven, fort de Citadel, de oude ophaalbruggen op de vaart, de schitterende natuur en stuw van het Vughter eiland, het Halve Maan bolwerk, het Stadsstrand, het schitterende Bolwerk St-Jan met terras aan het water, en jachthaven de Waterpoort midden in het centrum. Natuurlijk kunnen wij u onderweg het een en ander over deze bezienswaardigheden vertellen. Wilt u echt alle bijzonderheden weten, dan kunt u bij ons ook een erkende stadgids boeken.