Wij hebben onze prijzen aangepast ivm de anderhalve meter regel, waardoor er minder personen op onze sloepen passen. Dus nu ook voor grote & kleinere gezelschappen extra aantrekkelijk om een luxe sloep te huren deze zomer ! 

Kosten voor 1 uur varen, inclusief kapitein € 20,00 pp.

Extra half uur varen € 10,00 pp. 

Kinderen t/m 12 jaar, 50% korting: € 10,00 pp per uur.

Prijzen zijn inclusief kapitein, brandstof en 9% BTW, dus geen bijkomende kosten ! 

Wij varen coronaproof, lekker in de buitenlucht, dus time to relax ! Afhankelijk van beschikbaarheid en de groote van uw gezelschap varen wij met de 4 luxe sloepen zoals afgebeeld. U vaart privé met onze kapitein en uw eigen gezelschap. Wilt u met maximaal 2 personen komen varen, dan hanteren wij een minimale vaartijd van anderhalf uur.

 

 

LIFESTYLE SLOEP

 

Onze knusse, chique sloep, voorzien van teakdek, comfortabele kussens, loungedek in de punt om lekker op te liggen met extra grote kussens, een tafel voor uw hapjes en de wijn, muziekinstallatie en buiskap. 

 

De VIP

 

Deze grote luxe tender sloep is voorzien van lekkere kussens rondom met rugleuningen, koelkast, tafel en muziekinstallatie. Op het VIP dek liggen momenteel extra grote kussens voor nog meer comfort, schoenen uit en voetjes in het water tijdens het varen .... TIME TO RELAX & GENIETEN IN STIJL !

 

 

     

         

 

 

 

DIVARIA SLOEP

 

Onze grote luxe sloep, voorzien van maar liefst 2 lounge dekken met 15 dikke kussens rondom om heerljk op te liggen, 2 grote tafels, koelkast en muziekinstallatie. Zitplaatsen voor ruim 20 passagiers !

 

 

 

 

 

 

 

The DUKE

 

Ons Vlaggenschip, BIG, BIGGER, BIGGEST ! De grootste sloep van Den Bosch, maar liefst 30m2 drijvend genot. Groot loungedek achterop, buiskap, 3 tafels, koelkast, sfeerverlichting en 800 watt muziek om uw feestje compleet te maken. 100% electrisch !

 

OVERIGE INFO:

 

ZELF HAPJE & DRANK MEENEMEN AAN BOORD:

Het is toegestaan om op onze sloepen uw eigen hapjes, drank en glazen etc. aan boord te brengen. Wij rekenen hiervoor geen kurkgeld of opruimkosten !

 

ANNULEREN:

Mocht er wat regen vallen tijdens uw sloeptocht dan schuilen we even onder 1 van de vele bruggen die op onze route liggen zodat u lekker droog blijft. Bij een erg slechte weersverwachting conform Buienrader kunt u tot 48 uur voor vertrek GEHEEL KOSTELOOS annuleren ! Bij annuleren binnen 48 uur of binnen 24 uur rekenen wij annuleringskosten, zie hiervoor de toelichting op onze disclaimer.

 

VAARROUTES:

We vertrekken vanaf onze steiger in de Smalle Haven / hoek Visstraat, hartje centrum op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Staion. We varen  over de Dieze, de Brede Haven, de Stadsdommel en de Aa rondom het fort 'de Citadel' uit 1637. Tevens is het mogelijk om te varen op de Ertveldplas en het Zuid-Willemspark. Zie voor een impressie van de route ons FOTO album.

Op onze route die door het centrum van de stad gaat ziet u oa de historische handelshaven met zijn pittoreske huizen, de grote Wilhelminabrug thv het centraal station, de Buitenhaven, fort de Citadel, de oude ophaalbruggen op de vaart, de schitterende natuur en stuw van het Vughter eiland, het Halve Maan bolwerk, het Stadsstrand, het schitterende Bolwerk St-Jan met terras aan het water, en jachthaven de Waterpoort midden in het centrum. Natuurlijk kunnen wij u onderweg het een en ander over deze bezienswaardigheden vertellen. Wilt u echt alle bijzonderheden weten, dan kunt u bij ons ook een erkende stadgids boeken.