ARRANGEMENT :

In combinatie met het varen bieden wij leuke activiteiten aan voor uw dagje uit !

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

➤ BOSSCHE BOL & LOL:

U gaat een te gekke Bossche Bol & lol workshop volgen, gegeven als act in het kleurrijke atelier van Choco Loca. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens heerlijk uitbuiken aan boord van onze sloep ! Choco Loca brengt u middels een ludieke wandeling vanaf het atelier naar de sloep. Het is ook mogelijk om eerst te varen en daarna de workshop te volgen. 

Bossche Bol workshop van 2 uur inclusief ludieke wandeling naar onze sloep, act & entertainment, minimaal 8 personen, inclusief 1 Bossche borrel en liefdes thee tijdens de workshop € 32,50 pp

➤ SCOOTER TOUR:

Lekker touren door de omgeving van Den Bosch op een gave elektrische scooter met super brede banden! De scooters gaan max 25 km per uur, dus geen helmplicht en doordat ze volledig elektrisch zijn kun je ondertussen gezellig kletsen met elkaar. We hebben meerdere leuke routes door Bourgondisch Den Bosch voor je klaar liggen !

Huurprijs scooter a € 39 pp voor 3 uur | € 50 pp voor 4 uur

➤ COCKTAIL WORKSHOP:

Bij Meneer Cocktail kunt u na de sloeptocht aanschuiven aan de bar voor een cocktailworkshop! Tijdens deze workshop leert u smaken combineren, shaken en natuurlijk proeven. Een leuk teamuitje of vrijgezellendag kan eigenlijk niet zonder, want de gezelligheid staat voorop en samen maakt u heerlijke creaties. De workshop wordt gegeven in het gezelligste café van Den Bosch, in de Korte Putstraat met zijn vele restaurants en terrassen! Vanaf 12 personen. 

Anderhalf uur / 2 cocktails pp € 28,90 pp 

Tweeënhalf uur / 3 cocktails pp € 36,90 pp

➤ WIJNPROEVERIJ:

In een gezellig wijnhuis gaat u genieten van een wijnproeverij met mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie. Proost ! Te reserveren vanaf minimaal 8 personen.

Wijnproeverij 3 wijnen, 3 kwartier € 19,95 pp

Wijnproeverij 6 wijnen, anderhalf uur € 30 pp

➤ BBQ:

Dobberen op het water en ondertussen genieten van een heerlijke uitgebreide BBQ aan boord ! De keurslager levert een complete BBQ met 3 soorten vlees en / of vis, stokbrood, sauzen en verse salades. Vanaf 10 personen, minimale vaartijd 2 uur. In het weekend bieden we ivm drukte geen BBQ aan.

BBQ  € 29 pp