ARRANGEMENT :

In combinatie met het varen bieden wij leuke activiteiten aan voor uw dagje uit !

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

➤ BOSSCHE BOL & LOL:

U gaat een te gekke Bossche Bol & lol workshop volgen, gegeven als act in het kleurrijke atelier van Choco Loca. Daarna smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens uitbuiken aan boord van onze sloep ! Choco Loca brengt u middels een ludieke wandeling vanaf het atelier naar de sloep. Het is ook mogelijk om eerst te varen en daarna de workshop te volgen. 

Bossche Bol workshop gedurende 2 uur inclusief ludieke wandeling naar onze sloep, minimaal 8 personen, inclusief 1 Bossche borrel, 2 drankjes (bier, fris, wijn) en liefdes thee tijdens de workshop € 36,00 pp. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 26 pp. 

➤ COCKTAIL WORKSHOP:

Bij Meneer Cocktail kunt u na de sloeptocht aanschuiven aan de bar voor een cocktailworkshop! Tijdens deze workshop leert u smaken combineren, shaken en natuurlijk proeven. Een leuk teamuitje of vrijgezellendag kan eigenlijk niet zonder, want de gezelligheid staat voorop en samen maakt u heerlijke creaties. De workshop wordt gegeven in het gezelligste café van Den Bosch, in de Korte Putstraat met zijn vele restaurants en terrassen! Vanaf 12 personen. 

Anderhalf uur, 2 cocktails € 28,90 pp.       Tweeënhalf uur, 3 cocktails € 36,90 pp.

➤ WIJNPROEVERIJ:

In het gezellige wijnhuis PROEF gaat u genieten van een wijnproeverij met mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie. Proost ! Te reserveren vanaf minimaal 8 personen.

Wijnproeverij 3 wijnen, 3 kwartier € 20,00 pp. Wijnproeverij 6 wijnen, anderhalf uur € 32,50 pp.

➤ BBQ:

BBQ aan het water:  Na uw sloeptocht brengen wij u aan wal bij een gezellige horecagelegenheid gelegen aan de Dieze waar u gaat genieten van een complete BBQ. U kunt zelf de BBQ bedienen of een grillmaster inhuren a €75 gedurende 2 uur. Consumpties van dranken op nacalculatie.

Vanaf 10 personen. Mogelijk op donderdag t/m zondag. Wij bieden diverse BBQ pakketten aan, zoals vlees | vis | vega. Kosten BBQ aan het water vanaf €24 tot € 32 pp.

BBQ aan boord: Dobberen op het water en ondertussen genieten van een heerlijke BBQ aan boord ! De keurslager levert een complete BBQ met meerdere soorten vlees en / of vis, stokbrood, diverse sauzen en verse salades.

Vanaf 10 personen, minimale vaartijd 2 uur. Mogelijk op woensdag t/m vrijdag. In het weekend bieden we geen BBQ aan boord aan. Kosten BBQ aan boord € 32 pp.

UITSTEKEND ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij scoren een 5.0 op een schaal van 5

En daar zijn wij trots op !