ARRANGEMENT :

In combinatie met het varen bieden wij leuke activiteiten aan voor uw dagje uit !

Onderstaande prijzen betreffen de activiteiten exclusief de huurprijs voor de sloepen.

➤ BOSSCHE BOL & LOL:

U gaat een te gekke Bossche Bol & lol workshop volgen, gegeven als act in het kleurrijke atelier van Choco Loca. Daarna smullen van je zelfgemaakte Bossche Bol en vervolgens uitbuiken aan boord van onze sloep ! Choco Loca brengt u middels een ludieke wandeling vanaf het atelier naar de sloep. Het is ook mogelijk om eerst te varen en daarna de workshop te volgen. 

Bossche Bol workshop gedurende 2 uur inclusief ludieke wandeling naar onze sloep, minimaal 8 personen, inclusief 1 Bossche borrel, 2 drankjes (bier, fris, wijn) en thee tijdens de workshop €36 pp. Kinderen 4 t/m 12 jaar €26 pp. 

➤ COCKTAIL WORKSHOP:

Bij Meneer Cocktail kunt u na de sloeptocht aanschuiven aan de bar voor een cocktailworkshop! Tijdens deze workshop leert u smaken combineren, shaken en natuurlijk proeven. Een leuk teamuitje of vrijgezellendag kan eigenlijk niet zonder, want de gezelligheid staat voorop en samen maakt u heerlijke creaties. De workshop wordt gegeven in het gezelligste café van Den Bosch, in de Korte Putstraat met zijn vele restaurants en terrassen! Vanaf 12 personen. 

Anderhalf uur, 2 cocktails €28,90 pp.       Tweeënhalf uur, 3 cocktails €36,90 pp.

➤ WIJNPROEVERIJ:

In het gezellige wijnhuis PROEF gaat u genieten van een wijnproeverij met mooie wijnen in combinatie met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie. Proost ! Te reserveren vanaf minimaal 8 personen.

Wijnproeverij 6 wijnen, anderhalf uur €35 pp.

➤ BBQ:

BBQ aan het water:  Na uw sloeptocht brengen wij u aan wal bij een gezellige horecagelegenheid gelegen aan de rivier de Dieze waar u gaat genieten van een complete BBQ. Consumpties van dranken op nacalculatie.

Vanaf 10 personen. Mogelijk op donderdag t/m zondag. Wij bieden diverse BBQ pakketten aan, zoals vlees, vis, vega. Kosten BBQ aan het water vanaf €24 tot €32 pp.

BBQ aan boord: Dobberen op het water en ondertussen genieten van een heerlijke BBQ aan boord ! De keurslager levert een complete BBQ met meerdere soorten vlees en / of vis, stokbrood, diverse sauzen en verse salades.

Vanaf 10 personen, minimale vaartijd 2 uur. Mogelijk op woensdag t/m vrijdag. In het weekend bieden we geen BBQ aan boord aan. Kosten BBQ aan boord €32 pp. (exc. consumpties, afkopen dranken mogelijk)

➤ STANDING DINER:

Stel je voor: een bruisende straatmarkt die tot leven komt in de elegante setting van jouw avond. Wees welkom bij restaurant Hello My Friend op 2 minuten lopen vanaf onze steiger en geniet van een onvergetelijk staand diner, waarbij jullie worden meegenomen op een smaakvolle reis door de straten van de wereld. Het 7-gangen Streetfood menu dat we presenteren, belooft niet alleen de zintuigen te prikkelen, maar ook de verbeelding te voeden !

Gang 1 TOSTADA krokante taco / pulled oesterzwam/ muhammara/ koriander aioli
Gang 2 GYOZA met wisselende vulling (Hello my Friend favorite)
Gang 3 OKONOMIYAKI  japans / spitskool / bacon / bonito flakes / togarashi
Gang 4 LAX TARTAAR Edamame/ citrus/ wasabi
Gang 5 CRISPY PORK BELLY / Gelakt met HMF bbq saus
Gang 6 TACO met wisselende toppings
Gang 7 PASTEL DE NATA Portuguese custard taartje / kaneel  

Kosten standing diner 7-gangen €32,50 pp (exclusief consumpties)

___________________________________

UITSTEKEND ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij scoren een 5.0 op een schaal van 5

En daar zijn wij trots op !