INFO & PRIJS :

➤  ONZE VLOOT

Wij verhuren luxe sloepen voor kleine én grote groepen, van minimaal 7 personen tot ruim 100 personen, en zijn hierin de goedkoopste van Den Bosch!

➤  PRIJZEN

1 uur varen, inclusief kapitein € 20 pp.

Extra half uur varen € 8 pp.

Extra uur varen € 15 pp.

Kinderen tot 12 jaar 50% korting.

Meer dan 15 personen? Informeer naar onze korting!

Bent u met minder dan 7 personen (volwassenen), dan is varen ook mogelijk en hanteren wij onze minimumprijs van € 140 voor 1 uur varen. Extra half uur € 56.

Prijzen zijn inclusief btw, brandstof, kapitein / gids,

dus geen bijkomende kosten.  

U vaart exclusief met uw eigen gezelschap. 

Wij zijn de enige in Den Bosch met grote sloepen waarmee u met 25 personen op 1 sloep kunt varen.

Alle sloepen zijn voorzien van comfortabele kussens, tafels voor hapjes & drank, koelkast, lounge-dek en muziekinstallatie. Dus alle ingrediënten voor een geslaagd feestje zijn aanwezig !

 

➤  HAPJES & DRANK MEENEMEN

Het is toegestaan om zelf hapjes & drank etc mee aan boord te brengen. Ook kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Zie hiervoor onze pagina "Culinair"

➤  REGEN & ANNULEREN

Mocht er onverhoopt wat regen vallen tijdens uw sloeptocht, dan schuilen we even onder 1 van de vele bruggen die op onze route liggen onder het genot van een drankje en gezellige muziek en gaan we dansen !

Bij een erg slechte weersverwachting (veel regen conform Buienradar) kunt u sowieso tot 48 uur voor vertrek geheel kosteloos annuleren.  Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

➤  VAARROUTE

We vertrekken in hartje centrum vanaf onze steiger in de Smalle Haven en varen door het oude centrum langs de vestingmuren over de Dieze, de Brede Haven, het Willemspark, de Stadsdommel en de Aa door de stadsgracht rondom Fort de Citadel uit 1637.

Zie voor een impressie van de route onze  FOTO'S