WAT KOST HET VAREN?

U betaalt enkel voor het aantal passagiers dat daadwerkelijk mee vaart. Kosten varen:
1 uur € 20 pp

Anderhalf uur € 28 pp

Twee uur € 35 pp

Kinderen t/m 12 jaar 50% korting 

Prijzen zijn inclusief 9% btw, brandstof en kapitein / gids.  Er zijn geen bijkomende kosten.

MOGEN WE ZELF DRANK ETC MEENEMEN ?

Ja, het is prima als u zelf drank, glazen en hapjes etc mee neemt. 

Graag na afloop de sloep schoon achterlaten en afval en lege flessen etc weer meenemen en deponeren in de prullenbakken thv onze steiger. 

REGELEN JULLIE GLAZEN ALS WE ZELF DRANK MEENEMEN ?

Het restaurant waarmee wij samenwerken levert geen glazen als u zelf uw eigen drank mee brengt.

Zelf drank mee nemen ? Vergeet dan ook uw glazen of bekers niet.

KUNNEN WIJ ONZE DRANKEN EERDER OP DE DAG BIJ JULLIE AFGEVEN EN STALLEN ?

Nee, dat gaat helaas niet. Wij maken namelijk gebruik van een gemeentelijke steiger midden in het centrum alwaar geen opslagruimte is. 

WAT KOST ONBEPERKT DRANK AAN BOORD ?

Het restaurant zet voor u een onbeperkte hoeveelheid wijnen, rosé, bier en frisdranken aan boord. Natuurijk zoals het hoort; met mooie wijnkoelers, ijsklontjes en geserveerd in glasservies ! 

1 uur €20 pp | anderhalf uur €25 pp | 2 uur €30 pp

HOE BESTEL IK ONBEPERKT DRANK AAN BOORD ?

Daar dit maatwerk is, kan dit enkel via de mail, dus niet via het keuzemenu. Geef hierin aan of u bijvoorbeeld meer bier-drinkers dan wijn-drinkers heeft, of visa versa, zodat wij zeker weten dat er voor u voldoende voorkeur aan boord komt te staan.

NEMEN JULLIE DRANKEN RETOUR NA HET VAREN?

Nee, het restaurant neemt de door u bestelde consumpties die na het varen over zijn niet retour. U heeft deze dranken besteld maar ook betaald dus u mag ze na het varen wel mee nemen. 

(Dit geldt enkel voor dranken die vooraf per stuk zijn besteld en NIET indien u onbeperkt drank heeft afgenomen)

MOGEN WE JULLIE KOELBOXEN GEBRUIKEN ?

Jazeker, die kunt u gebruiken. Wel graag zelf voldoende koude koelelementen meenemen om uw dranken te koelen.

Hoe groot zijn ze? Standaard model voor ongeveer 6 liter flessen per koelbox. U kunt ook zelf een koelbox met koelelementen meenemen. 

KUNNEN WE OP EEN LATER MOMENT OOK NOG DRANK EN HAPJES BESTELLEN?

U wil een sloeptocht reserveren maar u weet nu nog niet of en wat u eventueel aan drank en hapjes etc wil bestellen?
Dat is geen probleem, u kunt tot 1 week voor vertrek uw bestelling nog altijd aan ons doorgeven.

WAAR STAPPEN WE OP EN WAAR GAAN WE WEER AAN WAL?

We stappen op aan onze lange steiger in de Smalle Haven / hoek Visstraat 33. Links van de Kentucky Fried Chicken (KFC) en recht tegenover Bakkerij Royal is een stenen trap naar onze steiger. We brengen u na het varen hier ook weer aan wal.

Zie hiervoor ook de foto en kaart op onze website op de pagina Contact. 

Er is ivm vergunning van de gemeente Den Bosch geen mogelijkheid tot een andere opstapplaats dan deze lokatie. 

KUNNEN WE EEN SLOEP HUREN ZONDER KAPITEIN EN ZELF VAREN ?

Nee dat is niet mogelijk. Wij verhuren onze luxe sloepen enkel inclusief onze kapitein. U kunt dan lekker relaxen, zingen, dansen én drinken !

WAT ALS HET MOGELIJK GAAT REGENEN ?

Wij varen bij elk weertype, dus uw uitje gaat altijd door. Bij een onverhoopte regenbui schuilen we even onder één van de vele bruggen op onze route onder het genot van een drankje en gezellige muziek en gaan we dansen ! We zorgen sowieso dat de sloep én onze gasten droog blijven ! We hebben paraplu's, bont dekens en zonnebrand aan boord liggen.

Is de weersvoorspelling conform BUIENRADAR erg slecht, mail ons dan even om te overleggen. Tot 24 uur voor vertrek kunt u sowieso geheel kosteloos annuleren of een andere datum plannen.

KUNNEN JULLIE REKENING HOUDEN MET DIEETWENSEN ?

Geef uw speciale wensen aan ons door, dan geven wij deze door aan de keuken van het restaurant. Onze rijkelijke borrelplanken zijn zo divers samengesteld dat er met bijna ieder dieet rekening wordt gehouden (vega, zwanger, vlees, glutenvrij etc).

IS ER EEN TOILET AAN BOORD ?

Wij beschikken over een toiletgroep halverwege onze route. Moet u naar het toilet, geef dit tijdig aan bij de kapitein en dan meert hij aan bij onze toiletgroep bij de Tramkade. Wij hebben uit hygiene geen toiletten aan boord. Het is vanuit de gemeente niet toegestaan om langs de route te stoppen om even ergens te wild plassen.

KUNNEN WE EIGEN MUZIEK AFSPELEN OP JULLIE INSTALLATIE ?

We hebben spotify playlisten en een goede muziekinstallatie aan boord. Ook kunt u middels bluetooth uw eigen telefoon koppelen. In het centrum dienen wij het volume te matigen doch op het open water kan de muziek wat harder. Wij houden rekening met omwonenden, veroorzaken geen geluidsoverlast en vragen om uw begrip hiervoor.

ZITTEN ER NOG ANDERE MENSEN BIJ ONS OP DE SLOEP ?

Nee, u huurt onze sloep altijd exclusief voor uw eigen gezelschap. Onze kapitein is uw gids en verder zitten er geen andere personen aan boord. (Het is ook niet mogelijk om met uw gezelschap aan te sluiten bij een ander gezelschap)

HOE LANG KUNNEN WE HET BESTE GAAN VAREN ?

De minimale vaartijd is 1 uur. Doch onze sloeptochten komen het beste tot zijn recht bij een vaartijd van minimaal anderhalf uur. Twee uur of langer is natuurlijk nog leuker !

WAAR VAREN WE HEEN / WAT IS DE VAARROUTE ?

U stapt op in de Smalle Haven, op de rivier de Dieze, (niet de Binnendieze) in het hartje centrum van Den Bosch. We varen dan langs de schitterende oude huizen en schepen de oude Brede haven uit. Vervolgens varen we over de Stadsdommel, die dwars door het centrum loopt, via de Buitenhaven naar het mooie Vughter eiland. Aansluitend varen we door de stadgracht van Fort de Citadel middels de rivier de Aa. Tijdens de sloeptocht varen we grotendeels langs de oude rondelen en vestingsmuren van het centrum. Afhankelijk van uw vaartijd of wensen bieden we ook de mogelijkheid om te varen op het grote meer (Ertveldplas) of richting Engelen via de Dieze, of een stuk verder het centrum in via het Zuid Willemspark. Zie ook de foto's die allen op onze route genomen zijn voor een impressie. 

KUNNEN WE HET AANTAL DEELNEMERS LATER NOG AANPASSEN ?

Tot 24 uur voor vertrek kunt u geheel gratis het aantal passagiers op de sloep nog aanpassen. Geef dit svp zo snel mogelijk aan ons door ivm de planning en indeling van onze sloepen. Binnen 24 uur voor vertrek hanteren wij het door u opgegeven aantal passagiers. 

Mbt de workshops bij Choco Loca of BBQ bij de Tramkade dient u dit zelf door te geven aan onze partners ivm hun eigen termijnen en eventuele kosten voor het wijzigen van het aantal deelnemers.  Neem ons svp wel even in cc mee om misverstanden te voorkomen bij uw betaling. 

HEBBEN JULLIE ZWEMVESTJES VOOR KINDEREN ?

Ja, we hebben zwemvestjes voor kinderen. Geef tijdig per mail de leeftijd van de kinderen door en dan zorgen wij dat de juiste vestjes voor u klaar liggen. 

KAN ER EEN KINDERWAGEN, ROLLATOR OF ROLSTOEL MEE OP DE SLOEP ?

Kinderwagen:

Indien deze ingeklapt kan worden en de sloep niet te vol zit met passagiers dan kan de kinderwagen ingeklapt mee aan boord. 

Rolstoelen en rollators:

Wij maken gebruik van de steiger die eigendom is van de gemeente Den Bosch. Deze steiger is helaas enkel via een stenen trap met leuning aan één zijde bereikbaar. Kunt u met hulp van uw gezelschap deze trap af en in de sloep (diepe instap) worden geholpen, dan gaan wij bekijken of uw ingeklapte rollator of rolstoel mee aan boord kan.

Mail ons in bovenstaande gevallen tijdig zodat wij u goed kunnen adviseren!

MAG ONZE HOND MEE OP DE SLOEP ?

Ook uw hond is bij ons welkom. Doch niet op de kussens!

VAREN JULLIE OP DE BINNENDIEZE ?

Wij varen op de Dieze en de Stadsdommel en door de gracht van Fort de Citadel, langs de vestigingsmuren, door het centrum. Ook kunnen we in overleg op het grote meer de Ertveldplas of over de Aa varen. 

Op de Binnendieze vaart enkel de gemeente met fluisterbootjes met gids, tochtje van kleine 50 minuten, u sluit daar aan bij andere touristen op het bootje. U mag daar aan boord niet eten, niet drinken, niet roken, niet praten, hond mag niet mee, niet zingen, niet dansen. Dat mag bij ons aan boord allemaal wel !

IS HET VERSIEREN VAN DE SLOEP MOGELIJK?

U kunt vanaf 10 minuten voor vertrek de sloep versieren. Gebruik hiervoor GEEN tape of plakband. Wel tie-wraps of touw zodat de versiering goed vast zit en niet door wind etc in onze schroef danwel in het water terecht kan komen. Na het varen dient u alle versiering en bevestiging compleet te verwijderen en mee te nemen. Party kanonnen en snippers zijn aan boord niet toegestaan.  

U dient zelf de sloep te versieren, wij bieden deze service niet ivm ons drukke tijdschema tijdens het varen.