MOGEN WE ZELF DRANK ETC MEENEMEN ?

Ja het is prima als u zelf drank en hapjes etc mee neemt. 

REGELEN JULLIE GLAZEN ALS WE ZELF DRANK MEENEMEN ?

Ons restaurant levert geen glazen etc indien u zelf drank mee brengt. Dus graag zelf glazen of bekers etc mee nemen.

MOGEN WE JULLIE KOELBOXEN GEBRUIKEN ?

Jazeker, wel graag voldoende koude koelelementen meenemen om uw dranken te koelen.

WAT KOST ONBEPERKT DRANK AAN BOORD ?

Het restaurant zet voor u een onbeperkte hoeveelheid wijn, rosé, bier, frisdranken, ijsklontjes, wijnkoelers en glasservies aan boord. Wij schenken kwaliteits wijnen !

1 uur € 17,50 pp | anderhalf uur € 22,50 pp | 2 uur €27,50 pp

HOE BESTEL IK ONBEPERKT DRANK AAN BOORD ?

Stuur ons even een mailtje en geef daarin aan of u bijvoorbeeld meer bierdrinkers dan wijndrinkers of visa versa heeft. 

WAAR STAPPEN WE OP ?

We stappen op aan onze steiger in de Smalle Haven / hoek Visstraat en brengen u hier ook weer aan wal. Andere opstapplaats is niet mogelijk.

KUNNEN WE EEN SLOEP HUREN ZONDER KAPITEIN EN ZELF VAREN ?

Nee, wij verhuren onze luxe sloepen enkel inclusief onze kapitein. U kunt dan relaxen, zingen, dansen én drinken !

WAT ALS HET MOGELIJK GAAT REGENEN ?

Wij varen bij regen en zon dus uw uitje gaat altijd door. Bij een onverhoopte regenbui schuilen we even onder 1 van de vele bruggen op onze route onder het genot van een drankje en gezellige muziek en gaan we dansen. We zorgen dat onze sloepen én onze gasten droog blijven ! We hebben ook altijd paraplu's, bont dekens en zonnebrand aan boord liggen.

KUNNEN WE ANNULEREN BIJ SLECHT WEER ?

Wij hanteren enkel de weersverwachting van Buienradar. Bij meer dan 1 mm regen op de tijden waarop u gaat varen kunt u tot 24 uur voor vertrek geheel kosteloos annuleren. Binnen 24 uren rekenen wij kosten, zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

IS ER EEN TOILET AAN BOORD ?

Wij beschikken over een toiletgroep halverwege onze route. Moet u naar het toilet, geef dit tijdig aan bij de kapitein en dan meert hij aan bij onze toiletgroep bij de Tramkade. Wij hebben uit hygiene geen toiletten aan boord. Het is vanuit de gemeente niet toegestaan om langs de route te stoppen om even ergens te wild plassen.

KUNNEN WE EIGEN MUZIEK AFSPELEN OP JULLIE INSTALLATIE ?

We hebben spotify en een goede muziekinstallatie aan boord. Ook kunt u middels bluetooth uw eigen telefoon koppelen. In het centrum dienen wij het volume te matigen doch op het open water kan de muziek wat harder. Wij houden rekening met omwonenden en veroorzaken geen geluidsoverlast en vragen om uw begrip hiervoor.